Yoga

Descripció de les modalitats de yoga de les classes regulars (clicant a les caixetes):

El yoga és una antiga pràctica que combina exercicis físics, respiratoris i mentals per tal de restablir l'equilibri físic, emocional, psicològic i existencial.

 

Des del centre Wu wei, volem transmetre un yoga rigurós que tingui en compte la idiosincràcia de cada persona i que no perdi de vista els seus objectius bàsics: el benestar i la consciència corporal, emocional i mental, i el retrobament amb un mateix i el món que ens envolta.Mirem de combinar la saviesa ancestral amb els coneixements més actuals i, per aquest motiu, rebem un llegat mil·lenari amb esperit crític constructiu. Analitzem l'herència rebuda, l'experimentem i procurem millorar-la amb els coneixements de biomecànica, anatomia, coneixements sobre el cervell, psicologia, etc.Els nostres alumnes són atesos des de la seva dimensió física, atenent les particularitats de la seva anatomia, la prevenció de lesions, l'historial mèdic, etc. I també des de la seva dimensió psico-emocional, respectant les seves necessitats, el seu tempo, les seves dificultats, etc.Per això la nostra formació és continuada i tenim un esperit d'investigació que inclou l'anatomia i biomecànica, la respiració, la relaxació i el sistema nerviós, la psicologia i psicoteràpia, i la relació cos-ment, entre d'altres. Estem, a més, en contacte amb professionals de la salut, com ara fisioterapeutes, osteòpates, metges i massatgistes, i atenem les necessitats psico-emocionals de l'alumne a través del nostre propi departament terapèutic, si s'escau.

 

Així doncs, el yoga que oferim es dirigeix a persones de totes les edats (amb grups específics per als més petits i els més grans), que vulguin millorar la seva salut, el benestar global i la consciència.

Horaris  per a les sessions de Hatha yoga, Yoga suau, Yoga yin, Yoga wu wei i meditació.
Altres modalitats de sessions de yoga que practiquem al centre:
Yoga Wu wei Sant Cugat

Truca

645.33.52.63

659.71.30.52

Visita'ns

C. Vallès, 92. St. Cugat del V.

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube limpia gris

by Lila