Ens hem transformat!

Visita'ns a

www.if-autoconeixement.cat

YOGA

ÉS

vida

COS SALUDABLE · MENT PACÍFICA

YOGA PER A TOTHOM

 

Horaris de les classes regulars

El yoga és una antiga pràctica que combina exercicis físics, respiratoris i mentals per tal de restablir l'equilibri físic, emocional, psicològic i existencial.

 

A QUI VA DIRIGIT? A persones que vulguin:

 

   · mantenir el cos en forma.

   · guanyar flexibilitat i to muscular.

   · evitar lesions i mal d'esquena.

   · calmar la ment.

   · guanyar concentració.

   · millorar i ampliar la qualitat de la respiració.

   · millorar les funcions dels òrgans.

   · eliminar l'estrès.

   · equilibrar el pes corporal.

   · fer una pràctica d'autoconeixement.

   · contactar amb les pròpies necessitats.

   · millorar l'estat psico-emocional.

   · tenir un espai per a un mateix.

 

 

AVANTATGES DEL YOGA A WU WEI. Des del centre Wu wei, volem transmetre un yoga rigurós que tingui en compte la idiosincràcia de cada persona i que no perdi de vista els seus objectius bàsics: el benestar i la consciència corporal, emocional i mental, i el retrobament amb un mateix i el món que ens envolta.Mirem de combinar la saviesa ancestral amb els coneixements més actuals i, per aquest motiu, rebem un llegat mil·lenari amb esperit crític constructiu. Analitzem l'herència rebuda, l'experimentem i procurem millorar-la amb els coneixements de biomecànica, anatomia, coneixements sobre el cervell, psicologia, etc.Els nostres alumnes són atesos des de la seva dimensió física, atenent les particularitats de la seva anatomia, la prevenció de lesions, l'historial mèdic, etc. I també des de la seva dimensió psico-emocional, respectant les seves necessitats, el seu tempo, les seves dificultats, etc.Per això la nostra formació és continuada i tenim un esperit d'investigació que inclou l'anatomia i biomecànica, la respiració, la relaxació i el sistema nerviós, la psicologia i psicoteràpia, i la relació cos-ment, entre d'altres. Estem, a més, en contacte amb professionals de la salut, com ara fisioterapeutes, osteòpates, metges i massatgistes, i atenem les necessitats psico-emocionals de l'alumne a través del nostre propi departament terapèutic, si s'escau.

FORMACIÓ

DE YOGA A WW

3 NIVELLS

Bàsic Introductori

Complet Personal

Complet Professional

Assistència il·limitada gratuïta

a les sessions de yoga del centre

Hatha Yoga a Sant Cugat

El Hatha yoga és una antiga pràctica, nascuda a l'Índia, que inclou tècniques corporals i mentals amb l'objectiu d'assolir un estat d'energia serena i una ment calmada.

En contra d'allò que s'acostuma a pensar, el hatha yoga no és un sistema d'estiraments musculars ni busca el contorsionisme del cos. Un bon hatha yoga transforma la persona a través d'exercicis que flexibilitzen i tonifiquen el cos, i que milloren, molt especialment, la manera i profunditat de la respiració, de forma que esdevingui àgil, lleugera, vital i saludable, i l'ajudi a assolir pau interior.

 

A una sessió estàndar de hatha yoga del nostre centre podem trobar exercicis respiratoris (pranayama), relaxacions, meditacions, postures estàtiques (asana) i encadenaments de postures.Amb tot, les sessions ajuden a alliberar l'estrès puntual i crònic, equilibrant el sistema nerviós, a augmentar el vigor i la vitalitat, i a mantenir una ment focalitzada i clara. 

 
 

Yoga suau +60 a Sant Cugat

El Yoga suau adapta la pràctica clàssica del yoga a les persones que, per edat o per condicions de salut, requereixin d'un treball específic, més curós i suau.Yoga +65 ha estat creat per a donar cabuda a aquelles persones que vulguin endinsar-se o continuar la pràctica del yoga sense risc de lesionar-se i gaudint de sessions que tinguin en compte les seves necessitats particulars. Per això, donem especial importància als exercicis que prevenen o milloren la qualitat de vida en processos degeneratius com l'osteoporosi  i l'artrosi; aquells que, en general, milloren la mobilitat articular i la flexibilitat i to musculars; i aquells que desenvolupen una millora en l'equilibri del cos i la focalització de la ment.Amb la maduresa els ossos perden consistència, les articulacions es tornen més rígides i la musculatura s'escurça. El cos perd, en termes generals,  flexibilitat i to, i la resistència a l'esforç minva. 

 

La finalitat és, per tant, que, a través dels exercicis del cos, la respiració o la ment, el practicant assoleixi major vitalitat i energia, i millori la coordinació i l'estabilitat, mantenint una millor salut general.

 

Actualment, oferim Yoga suau només en format de tallers esporàdics.

Yoga yin & Restauratiu a Sant Cugat

El Yoga yin neix amb la voluntat d'ajudar a aquelles persones que tinguin dificultats en la mobilitat articular i els estiraments musculars, o a aquelles que vulguin augmentar les seves habilitats en aquests àmbits.No es tracta necessàriament de sessions més suaus, sinó que pretenen ser la base que permeti realitzar les postures elementals del Hatha yoga i el fonament que prepari per a la pràctica de postures més intenses sense risc de lesió i amb més comoditat.A yoga yin donem també un espai especial a la respiració, per tal de millorar-ne la consciència i el seu bon ús, així com els elements bàsics que construeixin una bona higiene postural.

Són sessions dissenyades especialment per a persones que detectin més rigidesa muscular o articular, per a persones practicants d'activitats físiques que hagin minvat la seva mobilitat i persones que s'inicien en la pràctica del yoga.

 
 

Yoga Wu wei a Sant Cugat

Yoga wu wei és un yoga particular del nostre centre. Amb ell establim un pont amb les variants més dinàmiques de la pràctica del yoga.Nosaltres continuem defensant la pràctica de la quietut en les postures com a manera de desenvolupar l'experiència meditativa i, per tant, la consciència i l'atenció, que permet assolir una ment més tranquil·la i clara i, així, una vida més plena.Durant l'última part del segle XX, van agafar protagonisme línies de yoga que enfatitzaven el dinamisme: menys estona de manteniment en una postura concreta i més presència d'encadenaments de diferents postures. Tot i així, valorem l'aportació d'aquestes altres línies de yoga i hem volgut incorporar el moviment d'una forma més àmplia en aquestes sessions. Sessions amb una estructura similar a les del Hatha yoga, però  amb elements més dinàmics i intensos que aporten, entre altres, efectes cardiovasculars, més enfortiment muscular, augment de la coordinació corporal, i un pas més enllà en l'evolució de la pràctica personal habitual.

 

WW YOGA

STUDIO

Wu wei Yoga Studio és l'espai per a l'aprofundiment del món del Yoga a Wu wei Sant Cugat.

 

En format de tallers teorico-pràctics i de sessions regulars, volem divulgar el Yoga de forma completa, responent a preguntes com:

 

Què és veritablement el Yoga?

Per a què el practiquem? Què em pot donar?

Quins Yoga hi ha?

Quina és la seva filosofia?

Quines tècniques ofereix?

El Yoga són només postures?

Què són els Bandha, els Mudra i el Pranayama?

...

Formació de Yoga

per a No Professors i per a Professors

Coneixement i tècnica per a

una pràctica més profunda i segura

 

 

Demana + info

Tallers Temàtics d'Aprofundiment

Introducció al Yoga; La Respiració; Esquena sense dolor; Tècniques de Relaxació; Etc...

 

Segons agenda

 

 

Demana + info

Yoga Wu wei Sant Cugat

Truca

645.33.52.63

659.71.30.52

Visita'ns

C. Vallès, 92. St. Cugat del V.

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube limpia gris

by Lila

Classes regulars