ACOMPANYAMENT

EN PROCESSOS

VITALS

Viu més integradament.

Viu més feliç. Més lleugerament.

Troba la pau, amb tu,

amb els altres.

Realitza't. Sigues creatiu.

Somriu. Viu.

Ens hem transformat!

Visita'ns a

www.if-autoconeixement.cat

Primera entrevista.
Ens podràs explicar què et passa, nosaltres t'explicarem com funciona la teràpia i aclarirem tots els dubtes.

La Gestalt té per finalitat aportar les eines adients per a transformar aquells aspectes propis i de l'entorn que impedeixen el gaudi d'una vida més plena, rica i profunda.

La Gestalt és una psicoteràpia originada en els moviments humanístics de mitjans de segle XX.

Reivindica, des d'aquest origen, un treball capaç d'integrar les dimensions pròpies de l'ésser humà, és a dir, allò corporal, allò emocional i allò mental, i ho fa donant prioritat a la presa de consciència de l'anoment "aquí i ara".

Facilitant l'emergència d'una actitud conscient de les tres dimensions i integrant la presència, possibilita una altra forma i actitud per a enfrontar les problemàtiques i desavinences quotidianes (per ex., la resolució de conflictes, problemes de parella o amb els fills, ansietat, angoixa, depressió, desànim, confusió...).

 

Des de la confiança en la capacitat emancipatòria de l'individu, la Gestalt proporsiona un espai on fer créixer la capacitat transformadora i creativa de la persona, acompanyant-la en el camí de maduresa i responsabilitat que neix amb aquest procés.

Individual

Sessions individuals

per a adults. 

També
online

Parelles | Mediació

Sessions en parelles.

També sessions de mediació

a dos o més persones.

Infants i Joves

Sessions individuals amb l'especialista

en teràpia per a la infància i l'adolescència.

Grupal

Grups d'autoconeixement en sessions

al centre mateix o a fora.

També per a organitzacions.

Quan és un bon moment per ser acompanyat?

· Quan em sento perdut, desmotivat o sense rumb.

· Quan tinc conflictes de relacions.

· Quan la feina no em satisfà.

· Quan tinc problemes de comunicació amb la parella.

· Quan em costa relacionar-me.

· Si vull conèixer-me més i millor.

· Quan tinc problemes amb el desig i/ amb les frustracions.

· Si em sento trist, deprimit, desganat.

· Si no comprenc les meves emocions.

· Si tinc ansietat, pànic, fòbies, ...

· En moments de canvis, de presa de decisions, ...

· Sempre que vulgui trobar un espai per a aturar-me, aprendre a escoltar-me, a saber què vull, per a ser acompanyat per algú que ha fet el seu propi camí d'autoconeixement i em pot ajudar a aplanar el camí.

Tens dubtes? Explica'ns-ho. T'assessorarem de franc.

 

Acompanyament individuals

Les sessions individuals de teràpia Gestalt estan orientades a tots aquells que vulguin iniciar un camí d’autoconeixement a través de les dificultats amb què molts cops hem de conviure.Són adequades per a aquelles situacions concretes com l’estrès, l’ansietat, els conflictes amb la parella/família, temes relacionats amb la feina o amb la nostra pròpia forma de veure la vida.La teràpia individual s’obre com un espai on poder fer front a aquelles dimensions que sovint amaguem i és una oportunitat per a descobrir les eines personals i l’actitu vital per canviar-les, transformant, alhora, la nostra vida.

Oferim la possibilitat de realitzar una entrevista inicial per valorar cada cas i assessorar de manera personalitzada.

També online.
Sessions des d'on vulguis a través de skype.
 

Acompanyament per a parelles

Una relació de parella és un organisme viu que va adquirint un conjunt de maneres de ser, pensar i sentir, manifestant-les a través de rols, gestos, accions i vivències. Una parella és un ecosistema amb el seu camp simbòlic, ideològic i, també, neuròtic.

 

Hem de referir-nos a ella, per tant, com un ésser viu que demana d’una atenció constant i reiterada que cal nodrir a diari i, especialment, actualitzar.

 

Quan parlem d’actualitzar ens referim al procés a través del qual, cada membre de la parella, pren consciència i informa a l’altre dels seus propis canvis, les noves necessitats, gustos i desitjos, i renova, a cada moment, tantes vegades com calgui, el compromís de continuar, o no, estant junts.

 

Són moltes les vicissituds i alts i baixos que viu una relació però son els moments de crisi una bona hora per actualitzar.

 

 

Us oferim un espai on poder créixer a nivell individual i, també, com a parella, tant per a prendre compromisos de continuïtat, resoldre conflictes empantanegats o decisions de separació, fent-ho, en tot cas, a través d’un diàleg conscient, respectuós i sincer.

 

Acompanyament a dos | Mediació

Qualsevol relació, sigui personal o laboral, passa per moments de dificultat, d'incomprensió o de distanciament. A vegades fins i tot les dinàmiques s'enquisten i se'ns fa difícil desencallar situacions estancades que, sovint, deriven en patiment per a totes dues parts i per als projectes en comú.

En les sessions de Teràpia a Dos, el terapeuta serveix d'acompanyant en un procés que faciliti l'escolta de l'altre, l'expressió de demandes, l'assimilació dels límits i la creació de ponts comunicatius.

Es poden realitzar les sessions amb companys de feina, amb familiars o amb amics.

Podeu demanar una entrevista prèvia amb el/la terapeuta per a fer un primer contacte, comprendre la dinàmica de les sessions, resoldre dubtes i exposar la vostra situació.

 

Acompanyament infantil i juvenil

 

Al llarg de la infància és on configurem el nostre caràcter, anem provant i trobant la manera de viure en aquest món, dins les seves regles i amb el què hi passa. El nostre món és, sobretot, la família i l’escola, i en elles hi passen tot de coses que no sempre podem acollir: hi ha morts, divorcis, trasllats, naixements de germans, malalties, comiats amb els amics, canvis d’escola... 

 

En el intent de gestionar-ho de la millor manera possible, a vegades generem conductes que són poc adaptatives, com ara terrors nocturns, resignació, ansietat, depressió, por, hiperactivitat, inseguretat, “mals comportaments”, introversió extrema, agressivitat, angoixa, rebel·lia...

Per altra banda, l’adolescència és una etapa complexa on ens preparem per a l’adultesa, cerquem autoafirmar-nos i definir la nostra identitat. Tot allò no resolt anteriorment apareixerà dificultant la consecució d’aquestes fites.

 

La teràpia permet a l’infant  o adolescent que viu alguna de les  simptomatologies descrites, arribar a l’arrel de la qüestió i treballar sobre aquesta amb l’objectiu de trobar maneres més adaptatives i saludables de gestionar les dificultats vitals. 

L’acompanyament neutral i sense judici pot ajudar-los a anar-se coneixent i actuar essent fidels a sí mateixos i respectant les seves necessitats.

Amb aquest objectiu, les sessions a vegades són amb l’infant/adolescent sol/a, altres vegades amb els pares i altres vegades amb la família sencera.

20151023_201337.jpg
20151023_201146.jpg
20151023_195021.jpg
20151023_201001.jpg
20151023_195117.jpg
20151023_195127.jpg
20151023_195042.jpg
 

Grups de creixement

Els grups de creixement i autoconeixement són un espai comú i respectuós per a descobrir, aprofundir i compartir el camí de creixement personal.El treball grupal permet la convivència compartida d’emocions, necessitats, recursos, gestos, etc. que reflecteixen la nostra forma de veure el món i relacionar-nos. Amb el contacte, l’acord i el desacord, la comunicació, l’expressió, el joc o el cos fem aflorir qui som.

Treballem amb dinàmiques grupals aquells aspectes consubstancials a la vida, tenint a mà un acompanyament terapèutic proper i professional.

Espai de confiança.

Yoga Wu wei Sant Cugat

Truca

645.33.52.63

659.71.30.52

Visita'ns

C. Vallès, 92. St. Cugat del V.

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube limpia gris

by Lila