Teràpia de parella

Una relació de parella és un organisme viu que va adquirint un conjunt de maneres de ser, pensar i sentir, manifestant-les a través de rols, gestos, accions i vivències. Una parella és un ecosistema amb el seu camp simbòlic, ideològic i, també, neuròtic.

 

Hem de referir-nos a ella, per tant, com un ésser viu que demana d’una atenció constant i reiterada que cal nodrir a diari i, especialment, actualitzar.

 

Quan parlem d’actualitzar ens referim al procés a través del qual, cada membre de la parella, pren consciència i informa a l’altre dels seus propis canvis, les noves necessitats, gustos i desitjos, i renova, a cada moment, tantes vegades com calgui, el compromís de continuar, o no, estant junts.

 

Són moltes les vicissituds i alts i baixos que viu una relació però son els moments de crisi una bona hora per actualitzar.

 

 

Us oferim un espai on poder créixer a nivell individual i, també, com a parella, tant per a prendre compromisos de continuïtat, resoldre conflictes empantanegats o decisions de separació, fent-ho, en tot cas, a través d’un diàleg conscient, respectuós i sincer.

Yoga Wu wei Sant Cugat

Truca

645.33.52.63

659.71.30.52

Visita'ns

C. Vallès, 92. St. Cugat del V.

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube limpia gris

by Lila