Tat tvam asi

Tu ets allò

Somadvaita

Sensibilització i comprensió vivencial

per a l'experiència no-dual

Somadvaita és una proposta, arrelada en les tradicions sapiencials d'Orient i d'Occident, des de l'Antiguitat fins avui, per a la comprensió última de la realitat i de l'ésser humà.

 

La paraula Somadvaita està composada de Soma, que vol dir 'cos' en grec, i Advaita, que vol dir 'no-dos' en sànscrit. Vol simbolitzar l'exploració de l'experiència No-dual a través de tot el cos, per tant, des del nivell cognitiu fins al sensitiu.

 

La tradició No-dual es troba transversalment a totes les civilitzacions del món, des de l'Advaita Vedanta de l'Índia, fins el Tantra, el Taoisme xinès, el Zen al Japó, el Sufisme en el món islàmic, o la Gnosis cristiana, i també es troba representada per filòsofs i mestres sense adcripció a cap tradició concreta. També se l'anomena Filosofia Perenne perquè fa referència al saber comú de totes les cultures del món, present en les seves tradicions místiques.

 

L'elecció d'una paraula grega (Soma) i una sànscrita (Advaita) simbolitza la transversalitat de l'accés a una llavor que ha pertangut a l'ésser humà en una comunió d'espai i temps.

 

Somadvaita no és religió ni dogma. La no-dualitat en general i el Somadvaita en particular no són estructures ètiques o morals, sinó la resposta a les preguntes existencials com Qui sóc? o Què és la realitat?, amb un esperit d'honestedat radical.

 

 

 

Les sessions de Somadvaita, conduïdes per la Lila, són grupals i amb continuïtat, amb propostes d'exploració cognitiva i d'exploració sensitiva, mitjançant l'exposició de conceptes, la pràctica de la meditació, la respiració i el yoga. Són espais, també, d'acompanyament, no en el mode clàssic professor que explica-alumne que escolta, sinó on donem valor al diàleg, l'exploració conjunta i el compartir dubtes, dificultats i experiències.

 

Temàtiques:

 

· Qui crec ser? Qui no sóc? Qui sóc, realment?

· Les causes del patiment psicològic i la seva fi.

· La felicitat.

· L'ego.

· La Consciència.

· Tècniques i autors.

 

Ens hem transformat!

Visita'ns a

www.if-autoconeixement.cat

Yoga Wu wei Sant Cugat

Truca

645.33.52.63

659.71.30.52

Visita'ns

C. Vallès, 92. St. Cugat del V.

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube limpia gris

by Lila