Vinyasa Post-Estiu


Ja sigui perquè hem aprofitat l'estiu per a fer exercici i gaudir de la natura, ja sigui perquè hem estat més passius, després de les vacances acostumem a notar-nos més rígids, si no hem mantingut una pràctica de yoga regular.

Una bona manera de començar a alliberar la rigidesa és practicant aquest Vinyasa, un encadenament de postures, coordinades, si és possible, amb la respiració. Amb la pràctica retrobaràs la flexibilitat i l'enfortiment de cames, tronc i braços, i milloraràs la profunditat i el ritme respiratori (entre d'altres beneficis!).

Segueix les postures d'esquerra a dreta i de dalt abaix. I recorda que a les fotos només hi apareix un dels dos costats. Per a completar un cicle, et caldrà realitzar els mateixos moviments intercanviant la posició de cames (cama esquerra davant).

Bona pràctica!

Entrades recents
Cerca per etiqueta
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram