Vinyasa Post-Estiu

31.08.2016

 

Ja sigui perquè hem aprofitat l'estiu per a fer exercici i gaudir de la natura, ja sigui perquè hem estat més passius, després de les vacances acostumem a notar-nos més rígids, si no hem mantingut una pràctica de yoga regular.

 

Una bona manera de començar a alliberar la rigidesa és practicant  aquest Vinyasa, un encadenament de postures, coordinades, si és possible, amb la respiració. Amb la pràctica retrobaràs la flexibilitat i l'enfortiment de cames, tronc i braços, i milloraràs la profunditat i el ritme respiratori (entre d'altres beneficis!).

 

Segueix les postures d'esquerra a dreta i de dalt abaix. I recorda que a les fotos només hi apareix un dels dos costats. Per a completar un cicle, et caldrà realitzar els mateixos moviments intercanviant la posició de cames (cama esquerra davant).

 

Bona pràctica!

 

 

Please reload

Entrades recents
Please reload

Cerca per etiqueta
Please reload

Yoga Wu wei Sant Cugat

Truca

645.33.52.63

659.71.30.52

Visita'ns

C. Vallès, 92. St. Cugat del V.

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube limpia gris

by Lila