Relaxació profunda: aturar-se

19.02.2015

 

Hem assumit perillosament com a inevitable la rapidesa amb què passem per la vida. En moltes converses podem escoltar una boirina de resignació ("no tinc temps", "anem tots de bòlit",...) que, sovint, serveix per a tapar moltes insatisfaccions, pors i confusió. Però la hiperactivitat no només emmascara la nostra vida; també la consumeix. Ens convertim en llumins de grans flames que cremem els dies i els anys, esgotant el cos i la ment.

 

Aturar-se és, en aquest context, imprescindible. Des de temps immemorials, aturar-se ha servit per al coneixement i la comprensió profunda del món que ens envolta i del que ens recorre per dins. Avui, aturar-se és un acte revolucionari. M'imagino un riu brau, una riuada immensa d'aigües escumoses, i tots nosaltres en aquesta empemta constant i tirana. Sé del cert que aturar-se demana decisió i intenció ferma. I també sé del cert que aturar-se en la riuada és possible i, màgicament, transferible, contagiós. M'imagino aquell que s'atura i m'adono que al seu voltant tot es torna calm, com una mena de llac pacífic, cristalí i lluminós. Quan ens aturem nosaltres, s'esdevé una transferència de silenci al nostre voltant.

 

La imatge és bonica, però la vivència interna de la calma profunda és, a més de bella, una experiència d'èxtasi.

 

 

Etiquetes

Please reload

Entrades recents
Please reload

Cerca per etiqueta
Please reload

Yoga Wu wei Sant Cugat

Truca

645.33.52.63

659.71.30.52

Visita'ns

C. Vallès, 92. St. Cugat del V.

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube limpia gris

by Lila