Publicacions

Revista digital Wu weiP​er a conèixer. Per a descobrir. Per a aprofundir.

La revista digital neix de les inquietuds i preguntes de les persones amb qui estem en contacte. Des de Wu wei veiem el món com un univers per a explorar i experimentar, on la riquesa de coneixement és un trampolí per a la vida plena.

Des d’aquesta plataforma, volem aportar petits tasts en temàtiques com el yoga, la meditació, l’alimentació, la filosofia, les tècniques, llibres o autors, música, personatges interessants i pensadors, la gestalt, el cura sui, la criança respectuosa, etc., per a què puguis seguir-ne la pista, tafanejar o aprofundir.

Les propostes i les preguntes, com de costum, són sempre benvingudes. Pregunta, critica, repensa, remou, debat, opina, experimenta. Ens agrada entendre la vida com una obra d’art. Siguem, doncs, artístics: us animem a deixar-vos impregnar del món i a retornar-li la vostra empremta.

​La pràctica del Cura​ sui

d'en Nacho Bañeras.

Ascesis filosòfiques fa referència a aquell conjunt de pràctiques que una persona realitza per a assolir una transformació de sí mateix.

Emmarcades en la tradició antiga del Cura sui (tenir cura d’un mateix), són una reivindicació de la filosofia com a camí pràctic de reflexió, actitud, diàleg i canvi.Quan el nostre present es caracteritza per la precarietat de l’experiència individual, la híper-normativitat externa, la incomunicació emocional, la soledat, l’ansietat, les sensacions de mancança, sense sentit, etc., cal tornar a recuperar la noció del tenir cura d’un mateix, ja que l’individu és aquella fita on hi concorren tots els reptes, frustracions i silencis.Oferir eines de maduració, transformació, consciència i responsabilitat a través de la confiança, el cos, el diàleg i la filosofia esdevé un corriol per a un canvi efectiu en l'emancipació, realització i interdependència de tots nosaltres.

Articles​L​a felicitat segons la gestalt >>

La teoria paradoxal del canvi >>

Relacions de parella >>

Umbrales de evasión


Llibre d'en Nacho Bañeras.

"A medio camino entre la prosa y la poesía, Umbrales de evasión reúne un conjunto de textos abiertos que interpelan al lector.

 

Habitando la frágil franja de lo interpersonal, son cuestionamientos, experiencias, críticas, etc. que avistan y desnudan la cotidianidad, la identidad o los deseos.


En un interesante enlazamiento, Bañeras cuestiona, de fondo, el narcisismo mediante el cual hacemos nuestro un mundo siempre ajeno.

 

Son las fugas hacia el vacío, el silencio, la soledad, el abandono o la algazara, momentos de rupturas o colapsos que permiten forndear otros sentires.

 

Son textos de experiencias buscando abrir otras nuevas."

Yoga Wu wei Sant Cugat

Truca

645.33.52.63

659.71.30.52

Visita'ns

C. Vallès, 92. St. Cugat del V.

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube limpia gris

by Lila