Prana yoga

Són sessions de yoga individuals i personalitzades, a mig camí entre les sessions grupals regulars i el massatge passiu.

Prana yoga neix de la nostra experiència en l'ensenyament i la transmissió del yoga i de la constatació de la necessitat d'aportar al practicant una nova via per a millorar i aprofundir en la seva experiència holística.

Ens servim del nostre coneixement del yoga, el massatge ayurvèdic i l'anatomia aplicada per a oferir una pràctica assistida. Així, el practicant pot relaxar millor aquelles zones del cos més bloquejades i obrir nous espais en ell per a donar pas a una respiració més profunda, amplia i harmònica.

Hem decidit anomenar-lo Prana yoga perquè, malgrat el yoga es un i no requereix d'adjectius o noms diferents, és una forma de distingir la manera com es transmet i què emfatitzem.

Prana, per a la tradició yòguica, significa energia y és considerat l'alè que dóna vida a l'existència. El Pranayama és una tècnica avançada de control de la respiració que augmenta la força vital. El yoga de les postures que practiquem habitualment prepara el cos per a millorar i aprofundir en la respiració i per a habituar-lo a les tècniques de Pranayama. Per al yoga, la respiració és la clau de volta que permet mantenir la vitalitat i aconseguir l'equilibri mental.

Amb les sessions de Prana yoga ajudem a la persona a contactar amb la força de la respiració yòguica a través de tècniques més tranquil·les i assistides.

Com a resultat, la persona podrà experimentar una relaxació profunda, claredat mental i un dels millors regals que ens ofereix el yoga: l'energia serena.

Recomanem aquestes sessions a aquelles persones amb dificultats específiques degudes a rigidesa muscular o articular, a malalties o lesions concretes. A les persones amb dificultats respiratòries, ja sigui per malalties cròniques (com l'asma) o per rigidesa muscular. També a les persones que vulguin complementar la seva pràctica habitual per a  aprofundir i avançar en les postures i en la respiració yòguica. Per últim, a aquelles persones que vulguin experimentar una sessió especialment relaxant i reconstituent.


Les sessions es preparen segons les característiques i necessitats de la persona i poden servir tant de complement a la pràctica habitual com de tècnica puntual per al relax mental i el benestar físic.

Yoga Wu wei Sant Cugat

Truca

645.33.52.63

659.71.30.52

Visita'ns

C. Vallès, 92. St. Cugat del V.

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube limpia gris

by Lila