Novetats i esdeveniments

Sessió de Kirtan.

Conduït per Lila. Divendres 7 de novembre, a les 18,30h. 

El kirtan és el cant de mantres en grup i amb música, tradicionalment, en directe.

Els mantres musicats, que poden ser seguits oral o mentalment,  permeten la desconnexió del relat mental i el contacte amb una dimensió més emocional. Amb tot, aconseguim un estat de calma mental i alegria.

Taller de Respiració Conscient.

Conduït per la Lila. Divendres, 21 de novembre, de 18,30 a 20h, 15€. 

La respiració és el primer que s'altera en moments d'estrés, inquietut o preocupació i, de fet, és ella qui retroalimenta l'estat ansiós. Malgrat que el nostre cos està preparat per  a una respiració àmplia i profunda, de mica en mica, amb les presses i la poca atenció cap a nosaltres mateixos, anem transformant-la en una respiració superficial i erràtica. El resultat és un cos poc oxigenat i amb menys vigor i una ment angoixada, basculant entre el baix ànim i l'ansietat.

 

Aquest taller pretén ser una introducció a la respiració plena i conscient, com a forma de mantenir-nos en contacte amb nosaltres mateixos, aprenent a aturar-nos i escoltar-nos; i com a forma també de mantenir un estat serè i vigorós alhora.

Taller de constel·lacions familiars.

Conduït per Oriol Casellas i Paqui Martínez. Dissabte, 29 de novembre, de 10 a 14h. 

Les Constel·lacions Familiars són una tècnica terapèutica amb un enfoc sistèmic desenvolupada por Bert Hellinger mitjançant la qual es pretenen descobrir els fets que provoquen determinats símptomes en las persones. Serveixen per a esclarir les dinàmiques ocultes dels nostres embolics familiars que causen el problema i el malestar en el sistema familiar. Les dinàmiques i implicacions que generen infelicitat surten a la llum i, en restaurar l'ordre, apareixen solucions que fan fluir el benestar i l'alleugiment a tots els membres del sistema.

 

Es tracta d'un taller dirigit a totes aquelles persones que vulguin treballar assumptes problemàtics de la seva vida, siguin de naturalesa relacional i familiar (parella, relacions pares-fills, etc.) o bé malalties, transtorns greus, pèrdues, dols, comportaments difícils o destructius, pautes repetitives, etc.

Programa ATURA'T: superar l'ansietat.

Conduït per Nacho Bañeras i Lila (Mariona Puigferrat). A partir del gener del 2015. Grup quinzenal en divendres. 

L’ansietat és viscuda, en la majoria dels casos, com la incapacitat per fer front a determinades situacions, la convivència amb idees catastròfiques, incomunica­ció, desconfiança, auto-exigència molt elevada...

És possible, però, superar aquesta afecció. L’ansietat no és una malaltia. És una forma de viure i pensar el món. Aprendre a reconèixer què ens passa, què és l’ansietat, com la podem combatre, quines pors amaga... i sobretot i fona­mental, prendre consciència que és únicament a través de nosaltres: mitjançant la pròpia confiança, l’escolta del que amaguen aquestes situacions, el contacte amb el nostre cos... com podem superar aquest espiral circular que acaba convertint-se en una por a la por.

 

Engeguem un programa grupal orientat exclusivament a tractar l’ansietat, per aprendre a identificar-la i a veure com es relaciona amb la nostra forma de ser.

 

Formació en Cura Sui. Exercir la Filosofia pràctica.

Dirigida per Nacho Bañeras. Matrícula oberta per a la promoció del 2015-2017. 

El Cura sui és un terme llatí que significa tenir cura d’un mateix. Recull la tradició filosòfica antiga de fer d’un mateix i de la societat l’objecte de reflexió, pensament i transformació. Com a actitud i tècnica (ascètica) s’orienta a la tasca de l’autoconeixement i transformació, tant a nivell personal com a nivell social.

La formació té per objectiu formar en l’actitud, les tècniques i les cosmovisions que engloben la filosofia pràctica i que, com a tal, volen conformar una metodologia d’intervenció filosòfica a la societat actual.

 

Formació avalada per l’Associació de Filosofia Pràctica de Catalunya.

Grup regular de creixement i auto-coneixement personal.
Amb en Nacho Bañeras i la Lila (Mariona Puigferrat). A partir del setembre de 2013.Obrim un espai per al treball terapèutic i de creixement en grup. Emmarcat dintre de l’àmbit gestàltic, el treball grupal ens permet recuperar les eines i les capacitats per a poder viure d’una forma més conscient i lliure, amb un acompanyament personal, professional i proper, i un treball respectuós amb el temps i les decisions de cadascú.

 

Son trobades mensuals on el joc, el diàleg, l’expressió, el contacte, la respiració o el riure es transformen en eines per anar aprenent i transformant la nostra relació amb els altres, el món i nosaltres mateixos.

 

Es requereix entrevista prèvia.

Yoga Wu wei Sant Cugat

Truca

645.33.52.63

659.71.30.52

Visita'ns

C. Vallès, 92. St. Cugat del V.

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube limpia gris

by Lila