Lila

L'autoconeixement és inevitable.

Totes, en un moment o altre,

decidim mirar endins.

Recentement vaig recuperar un treball que vaig fer a primària sobre els egipcis en què valorava les reflexions sobre el sentit de la vida. Crec que el sense sentit, la recerca de sentit i la trobada amb el sentit de la vida han marcat la meva vida, d'alguna manera o altra, des de joveneta.

 

En la meva adolescència tardana, em vaig iniciar en la meditació i la filosofia existencial (en els inicis, fonamentalment, oriental) i, a la universitat, vaig tenir experiències reveladores a través dels textos taoistes, que van ser llavor per al que després seria la fi de la meva recerca. Em vaig formar en yoga, en meditació, em vaig interessar pel taoisme, el zen, el tantra,... Vaig viatjar a Índia diverses vegades, vaig passar temporades a l'ashram d'Osho, vaig fer retirs de meditació i de kirtan (amb Jai Uttal, Krishna Das)... Però, alhora que els textos que llegia i les experiències que tenia em semblaven il·luminadors i anàvem sensibilitzant-me, la meva experiència externa amb alguns mestres i companys de camí va ser decebedora: estàvem envoltats de saviesa i ens trobàvem tots perduts en l'ego. Així, vaig descobrir la teràpia gestalt i l'eneagrama i, amb ells, i gràcies a qui me'ls van transmetre, em vaig iniciar en una veritable tasca d'exposició de la meva pròpia ombra.

 

Mentre em formava com a terapeuta gestalt, reprenia el contacte amb la filosofia perenne, que tant m'havia marcat als vint anys. Va ser com tornar a casa després d'haver explorat el món: Tao, Tantra, Advaita Vedanta... A través del procés terapèutic (personal i professional) i la meva persistència en la filosofia perenne o no-dual i la veritable meditació, en els últims anys, he deixat de buscar per procurar retirar-me de l'escenari i permetre que s'expressi la talitat.

 

 

Vaig estudiar CC. Polítiques. Em vaig iniciar en la meditació als 20 anys i en el yoga als 22. A la Facultat vaig estudiar Pensament Xinès i Cosmologia.

Professora de yoga (per AEPY, habilitada pel Consell Català de l'Esport i acreditada pel Ministeri d'Educació) i meditació.

Formadora de professors de yoga.

Terapeuta Gestalt per l'ETGB, amb la Cristina Nadal i l'Albert Rams.

Formada en massatge ayurvèdic (estil Kusum Modak) i en Astrologia psicològica.

Estudis en zen, taoisme, advaita vedanta, tantra i eneagrama.

He aprofundit en l'estudi de l'anatomia i la biomecànica aplicada al yoga, la interdependència cos-ment i la consciència corporal.

Fundadora i directora de Wu wei (2009-actualitat).

Co-fundadora de l'extint Institut Filosòfic d'Autoconeixement.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram