Aprofundir en yoga

Sovint la pràctica i aprenentatge del yoga es reparteix, al nostre país, entre aquells que assisteixen a classes setmanals regulars i aquells que estudien en una formació de professorat de yoga. Malgrat això, la majoria d'estudiants d'un professorat no acaben exercint. Per altra banda, hi ha molta gent a qui les sessions setmanals els semblen insuficients, però no volen incorporar-se a una formació que exigeix continuïtat, avaluacions i l'aprenentatge d'assignatures que no són del seu interès.Un espai per a aprofundir en l'art del yoga i descobrir experiències i coneixements més enllà de la calma habitual que et proporcionen les classes regulars. Per a nosaltres és molt important la divulgació de la cultura de la calma, l'observació i la consciència que aporta el yoga i creiem que el yoga és un art que pot incorporar-se a la rutina personal de cadascú, com qui fa esport o dedica temps a la higiene o a l'alimentació.

Per tot això hem creat un espai per als amants del yoga que vulguin saber i experimentar encara millor un art que, aprofundint-hi, aporta, a més de la serenor  i benestar habituals, un nivell més alt de vigor  i energia serena.

Preparem regularment tallers i intensius de temàtiques diferents i especifiques per a donar a conèixer i explorar conjuntament tota la dimensió del yoga. Sovint seran acompanyats de material de suport que ajudi a recordar i conèixer el contingut del taller.

Yoga Wu wei Sant Cugat

Truca

645.33.52.63

659.71.30.52

Visita'ns

C. Vallès, 92. St. Cugat del V.

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube limpia gris

by Lila